Bli en Football Hero!

Projektet nådde inte utsatt mål.

 • 1250 SEK

  Kickat av 15000 SEK

 • 8% Kickat
 • 3

  Kickare

 • 0

  Dagar kvar

Minst 15000 SEK måste vara kickat för att Kickstarten ska kunna genomföras. Om inte utsatt mål är nått innan 2013/09/04 kommer godkänt belopp inte dras från ert konto.

Dela denna Kickstart:

Football Hero är ett projekt där vi tillsammans med Fotbollssverige skall hjälpa barn och ungdomar i Afrika att skaffa sig bättre förutsättningar för att kunna spela fotboll och förverkliga sina drömmar.

Genom att samla in fotbollsskor vill vi jämna ut oddsen för dem som växer upp i fattiga länder. Många av oss har ett par gamla fotbollsskor som ligger och skräpar på vinden eller i Fotbollsklubbens förråd, och de kan snabbt bli en viktig del i en afrikansk pojke eller flickas liv. Vi vill hjälpa till att skapa hopp, glädje och bättre förutsättningar.


Projektet är enkelt. Under våren har vi besökt flertalet av Sveriges län och fotbollsklubbar för att samla in fotbollsskor som vi kan skänka till barn & ungdomar i utsatta områden i Afrika, för den bästa återvinningen vi kan tänka oss, – på fötterna tillhörande en ivrig ung fotbollsälskare.

21660_555384641176824_1494174639_n

Så här ser det ut när Football Hero är ute och samlar in fotbollsskor.

Vi vill sluta samman hela Fotbollssverige och involvera klubbar i hela landet. Tillsammans gör vi skillnad. Tillsammans kan vi skapa bättre förutsättningar för andra medmänniskor. Målsättningen är hög.

Vi kommer även att kontakta och utmana företag att medverka i kampen för bättre förutsättningar inom fotbollen för unga afrikaner. Kan vi tillsammans bidra med fotbollsskor och ekonomisk hjälp så medverkar vi till att skapa en bättre uppväxt, utbildning och utveckling för dessa barn och nationer.

Vad behöver vi din hjälp med?

Vi behöver nu hjälp att frakta ned 1500 par skor, 35 kg plåster, 300 fotbollar och 700 visselpipor till Moçambique och Gambia.

soc

Detta projekt är en del i en rad av insatser Football Hero kommer göra för fotbollsintresserade barn i Afrika.

Oavsett hur denna Kickstart går kommer resan genomföras, denna är till för att minska våra privata utgifter så vi har större möjlighet i framtiden att genomföra fler projekt.

Vill du anordna insamling av fotbollsskor?

Om ni vill anordna insamling privat eller med er fotbollsförening, kontakta Tobias Ohlsson (tobias.ohlsson@footballhero.se).

Tillsammans gör vi skillnad!

Kommentera

 1. Jens Halvarsson
  50 SEK
 2. Colink Solutions AB
  1000 SEK
 3. Jens Halvarsson
  200 SEK