Väldoftande solskyddsfaktor

Av Daniel/Caroline

loggav2
 • 200 SEK

  Kickat av 20000 SEK

 • 1% Kickat
 • 2

  Kickare

 • 0

  Dagar kvar

Minst 20000 SEK måste vara kickat för att Kickstarten ska kunna genomföras. Om inte utsatt mål är nått innan 2013/10/14 kommer godkänt belopp inte dras från ert konto.

Dela denna Kickstart:

Vi, Daniel och Caroline, vill skapa en väldoftande solskyddsfaktor – mycket lik en body butter eller body crême – då vi insåg i somras att detta var något som inte fanns.

I detta projekt vill vi ta fram en testprodukt enligt redan existerande teknik och sedan smaksätta denna med olika dofter så som vanilj, cocoa, jordgubbar osv och sedan presentera detta för en riktig tillverkare så som Aloe Vera eller i bästa fall en kedja så som The Body Shop.

Idag finns båda produkterna var för sig men ingen som kombinerat dessa. Vi tror därför stenhårt på att med lite stöd för att kunna skapa en trovärdig presentation av detta så har vi något stort på gång.

Produkten kommer finnas i resvänliga storlekar om 50g, 75g och 100g för att kunna tas ombord på flyg utan att behöva checka in dem. Även två större modeller på 250g eller 400g planeras. De små passar sig för singelresan eller när man bara vill skydda armar, ben, händer och de större om man åker fler och/eller helkropp. Detta bör ses som en smörig creme snarare än olja  samt att det är ett alternativ till först olja och sedan när det är kväll att man ska smörja in sig med en återfuktande creme. Detta är både en creme mot att bränna sig men också fungera mot torr hud i samma andetag.

Målsättningen är att ta fram olika solskyddsfaktorer, exempelvis i fem och tiosteg med olika färger och dofter och som inte rinner eller kladdar. I slutändan vill vi helt enkelt få en body butter med solskyddsfaktor.

 

Mvh

Daniel och Caroline

Kommentera

 1. Anna-Karin
  100 SEK
 2. Per
  100 SEK